Administrator
Tak.
Tak więc, po rozważaniach opcji i krótkiej rozmowie z Metalem, postanowiłem czasowo zawiesić Flashing Blades - potraktujcie to jako dodatkowy czas na zaplanowanie posadzenia na tronie swojego kandydata.
Kampanię wznowię, kiedy skończy się przygoda w Witch Huntersm lub kiedy znajdzie się termin, który by wszystkim pasował.
Ja prawie na pewno będę miał wolne tylko czwartki i soboty - więc jeśli mielibyście czas po 19-20 na sesję w te dni, to spokojnie się je da zorganizować (oczywiście krótsze w przypadku czwartków).
Dawajcie więc znać.
Tymczasem, do ustalenia terminu Kampania ma status zawieszonej.
Ostatnio edytowany przez Potomkin (27-04-2015 21:56:35)
No cóż, z przykrością muszę stwierdzić, że twoja postać zginęła śmiercią naturalną przejechana przez powóz...
A tak na poważnie, to w takim razie i tak czeka nas 2 tyg. przerwa, ponieważ:
1. Nie chcę żeby brakowało gracza na sesji. Chyba że ci to nie przeszkadza Coral, w takim przypadku będziesz musiał liczyć na to, że pozostali cię doinformują na następnej sesji. Ale dzięki temu, sesję 01.05 rozegramy.
2. Przyszły piątek (08.05) będę miał zajęty - więc z oczywistych względów sesja się nie odbędzie.
Administrator
Ja bym wolał z Michaiłem. Jest częścią mojego master niecnego planu ;-; ale jak reszta zechce to ok. Choć wróć. Z tego co wiem Fox znalazł robotę na dzień dwa i robi do 22.
Administrator
Co by nie było: Nie będzie mnie 5 czerwca :v
Administrator
Aj, na ten ustawilismy juz Witch Huntera bo byla mowa o piatku 15 maja ;_;
Administrator
Lohan ma pracę w niedzielę. Dlatego daliśmy piątek